Johan Adamsson

Om

Formgivare Johan Adamsson

Välkommen till Johan Adamsson Art & Designstudio. Jag arbetar som illustratör och formgivare med Solna som bas och är utbildad vid bl.a. Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg och School Of Visual Arts i New York. Jag tog Magisterexamen i grafisk design 2001. I mitt arbete kastar mig mellan olika projekt, uttryck och tekniker. För mig är en verklig berättelse viktigt när jag tar fram mina kreationer. Äktheten är en central beståndsdel i mitt skapande.

På min webbshop finns unika produkter för kök och heminredning som alla är formgivna av mig och tillverkade i Sverige. Hoppas ni hittar något som inspirerar er och hjäper till att skapa just er unika stil.

Kontakt

För att komma i kontakt med mig. Skriv ett mail till:  info@johanadamsson.se eller slå mig en signal på: +46 (0) 76 134 77 77 Johan Adamsson Art & Designstudio | Gu-We Blanche | Prästgatan 6  | 452 32 Strömstad | Org.nummer: 7310275537 |

Köp- och leveransvillkor

Fri frakt inom Sverige

Tillverkning och miljöpåverkan

Våra textila produkter är trycka med reaktiva färger. Alla färger som används i våra produkter är certifierade enligt Öko-Tex standard produktklass 1.
Våra brickor, grytunderlägg, skärbrädor och drinkunderlägg är tillverkade av bolag som innehar FSC samt ISO140001-certifikat. Allt material som används i tillverkningen kommer från ansvarsfulla källor som värnar om ett hållbart skogsbruk. Alla ark med material till brickan läggs samman för hand och formpressas sedan under högt tryck och värme till önskad form. 

Leveranstid

Normal leveranstid är 2–4 arbetsdagar från det att vi har erhållit er betalning. Under storhelger, semester och högsommar kan avvikelser förekomma. Skulle du ha en brådskande order kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Varureturer

Vi har 30 dagars bytesrätt/returrätt om du inte skulle vara nöjd med din vara.
Hör av dig så löser vi en kostnadsfri retur.

Orderbekräftelse och leverans

När du har godkänt ditt köp erhåller du en orderbekräftelse till den email adress som är angiven. Kontakta oss om något inte stämmer eller om det är något du undrar över.

Fraktskador

Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund från Johan Adamsson Art & Designstudio så är Johan Adamsson Art & Designstudio betalningsskyldig och kommer att skicka en ny produkt. Om varan skadas eller kommer bort vid ev retur från kund till Johan Adamsson Art & Designstudio så är det kunden som är betalningsansvarig. Om ni vid mottagandet av varan upptäcker att försändelsen är transportskadad ska detta anmälas omedelbart till Posten/Schenker eller utlämningsstället. Om de inte åtager sig skadeansvaret ska ni kontakta Johan Adamsson Art & Designstudio 076 134 77 77 | info@johanadamsson.se